Aktuality

Mestské dotácie prejdú zmenou. Prihláste sa na školenie ohľadom nového systému administrácie žiadostí

IMG_8794

Ružomberské Mestské zastupiteľstvo každoročne schvaľuje rozdelenie dotácií z rozpočtu mesta na projekty a činnosť občianskych združení či neziskových organizácií. Zapájať sa môžu so svojimi projektami v oblastiach športu, školstva, kultúry a médií, sociálnej oblasti, cestovného ruchu a propagácie mesta a životného prostredia.

Dotácie však prejdú zmenou, mesto Ružomberok spúšťa tento rok elektronickú formu administrácie grantových žiadostí prostredníctvom elektronického systému Paysy.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť na online školenie ohľadom používania nového elektronického systému a procesu žiadania a vyúčtovania dotácií. Školenie sa uskutoční cez video komunikačnú službu Google Meets, pozvánka bude zaslaná na e-mail. Školenie je určené pre všetkých, ktorí už podávali alebo majú v pláne podávať projekty prostredníctvom mestského dotačného systému.

Link na prihlásenie: https://paysy.app/reg/paysy-skolenie/paysy-dotacny-system-skolenie.

Školenie prezenčnou formou sa uskutoční 29. 10. o 16.00 hod. vo Veľkej zasadačke Mestského úradu v Ružomberku, online školenie sa bude konať 30. 10. o 17.00 hod.

Ak máte otázky, kontaktujte Luciu Stanovú, referentku kultúry a komunitného rozvoja Mestského úradu v Ružomberku, tel.: 044/431 44 70, e-mail: stanova@ruzomberok.sk.

Vladimír Miškovčík, hovorca mesta

Snímka: ilustračná, pexels.com