Aktuality

MFK Ružomberok sa v druhom predkole Európskej ligy stretne s tureckým Trabzonsporom

450632454_10211360825534249_134816447299048181_n

MFK Ružomberok odohrá domáci súboj druhého predkola Európskej ligy s tureckým Trabzonsporom vo štvrtok 25. júla o 18.30 hod. na ružomberskom futbalovom štadióne.  Rovnako ako v minulom kole aj teraz začínajú Ružomberčania na domácom trávniku a znova si budú potrebovať vypracovať čo najlepšiu východiskovú situáciu pred stretnutím na súperovej pôde. K tomu opäť môžu pomôcť aj slovenskí fanúšikovia a ich hlasivky! 

Vstupné je 20 €, pre deti do dvanásť rokov, seniorov a aktívne fandiacich fanúšikov v sektore G na východnej tribúne je cena 12 €. Predaj vstupeniek s prednostným nákupom pre fanúšikov, ktorí si zakúpili lístok na Ticketportali na domáci zápas s FC Tobol, bol realizovaný do 21. júla na základe jedinečného mailu od Ticketportalu.

Oddnes 22. júla začal predaj vstupeniek pre verejnosť v sieti Ticketportal, zaupiť si ich môžete tu: https://www.ticketportal.sk/event/MFK-RUZOMBEROK-TRABZONSPOR-AS. Vstupenky si bude možné zakúpiť aj na pokladni pri vstupe na A tribúnu ružomberského štadióna v utorok 23. júla a v stredu 24. júla v čase od 10.00 do 17.00 hod.

Zároveň bude možné v utorok a stredu zakúpiť si na kasách permanentky na novú sezónu Niké ligy v cene 85 €. Ak si permanentku kúpite počas týchto dvoch dní, v špeciálnej akcii dostanete ku každej zakúpenej permanentke lístok na zápas MFK Ružomberok – Trabzonspor zadarmo.

Pred stretnutím MFK Ružomberok v spolupráci s generálnym partnerom Niké pripravili pre návštevníkov západnej B tribúny viaceré zábavné aktivity pre malých aj veľkých. Počas polčasovej prestávky sa uskutoční súťaž o atraktívne ceny partnerov Niké, Tauris a Mondi SCP. Taktiež si vo fanshopoch na obidvoch tribúnach môžu fanúšikovia kúpiť pamätný šál z tohto súboja, dresy a mnoho ďalších klubových suvenírov.

Pre viac informácií naďalej sledujte web MFK Ružomberok a oficiálne profily na sociálnych sieťach.

Ilustračné snímky: zápas MFK Ružomberok – Tobol Kostanay, autor: Rudolf Maškurica

Galéria