Aktuality

Minibasket Show Ružomberok spestrí oslavy Dňa detí

IMG_0778mmm

Oslavy Medzinárodného dňa detí počas tradičného Ružomberského jarmoku prináša aj ďalšiu zaujímavú akciu, na ktorú natrafíte v sobotu 1. júna v centre mesta na križovatke Ulíc Mostová a A. Bernoláka (pri „vajci“). Chalani zo Streetbasket Ružomberok budú mať pre vás pripravenú basketbalovú zónu, kde si priaznivci tohto športu môžu vyskúšať rôzne aktivity ako driblovanie, nahrávky, hádzanie „6tiek“ či si vážne zahrať streetball v trojčlenných tímoch. Program bude zostavený podľa záujmu účastníkov.

Vítané sú predovšetkým rodiny s deťmi s cieľom predstaviť tento populárny šport aj mladším ročníkom. Keďže ženský basketbal v meste je pomerne známy, chceli by sme vďaka tomuto projektu prilákať aj chlapčenských priaznivcov vo veku od ôsmich rokov a vyššie.

Akcia sa začína na pravé poludnie a bude sa niesť na komunitnej vlne až do podvečerných hodín. Zastavte sa, zahrajte si, naučte sa nové techniky alebo sa porozprávajte o ďalších možnostiach, ktoré vám chalani zo Streetbasket Ružomberok vedia ponúknuť.

Galéria