Oznamy mesta

Pripomienky verejnosti k projektovej dokumentácií k projektu Podpora v oblasti kybernetickej a informačnej bezpečnosti v meste Ružomberok

Mesto Ružomberok sa plánuje zapojiť do výzvy  č. PSK-MIRRI-611-2024-DV-EFRR. Výsledky výzvy budú plniť nasledujúce špecifické ciele výzvy:

RSO 1.2 Využívanie prínosov digitalizácie pre občanov, podniky, výskumné organizácie a orgány verejnej správy v rámci opatrenia 1.2.1 Podpora v oblasti informatizácie a digitálnej transformácie (oblasť – Kybernetická a informačná bezpečnosť).

 

Cieľom výzvy je realizovanie a financovanie opatrení KIB definované najmä v zákonoch č. 69/2018 Z.z. o kybernetickej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov a č. 95/2019 Z.z. o informačných technológiách vo verejnej správe a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Realizácia projektu sa predpokladá v období od januára 2025 do decembra 2025. Projektový zámer, prístup k projektu a ideový zámer sú zverejnené. Pripomienky k projektovej dokumentácii je možné zaslať prostredníctvom vyplnenia zverejneného pripomienkového formulára /excel súbor/ a odoslaním na adresu zabensky@ruzomberok.sk do 1.8.2024, do 20,00.